VEDRI BIZNIS KONCEPT

Vedri biznis je nov koncept odnosa poslodavca prema motivaciji i zdravlju zaposlenih, a predstavlja kombinaciju pravilne ishrane i fizičke aktivnosti u cilju povećanja produktivnosti i zadovoljstva zaposlenih. Ulažući u najvažniji resurs svakog preduzeća – zaposlenog, poslodavac doprinosi stvaranju produktivnog radnog okruženja u kome su zaposleni spremni da daju maksimalan učinak i lojalni su firmi.

U okviru radionice/obuke korigujemo navike zaposlenih vezane za ishranu i sprovođenje fizičke aktivnosti. Na osnovu prethodnog uvida u situaciju u Vašem preduzeću, dajemo konkretne preporuke i savete u cilju očuvanja i unapređenja zdravlja zaposlenih. Moguće su i individualne konsultacije o pravilnoj ishrani i optimalnoj fizičkoj aktivnosti. Radionice/obuke organizujemo u Vašoj firmi kako bismo svoje savete i mere za unapređenje odmah primenili u konkretnim uslovima.

U našoj ponudi su i programi za firme koje imaju organizovanu ishranu u okviru kojih zajedno radimo na unapređenju dnevnih/nedeljnih/mesečnih jelovnika u skladu sa potrebama zaposlenih i konkretnim zahtevima radnog procesa.

Programi za hotelijere obuhvataju radionice/obuke za zaposlene koji učestvuju u sprovođenju wellness i spa programa, kao i organizovanje radionica/obuka o zdravom životu za korisnike wellness i spa programa.