REAKCIJA NA KRIZU

Mg Dragana Roter

Krizne situacije se, nažalost, dešavaju svima. Zato treba da budemo pripravni da ih rešimo u najboljem interesu zajednice, naše organizacije i nas samih (da nam ne bi zahvalili na saradnji). Trening “Komunikacija u krizi” podstiče aktivan stav i delanje kako biste krizu iskoristili kao šansu za neophodne promene i bolje poslovanje.

U toku prvog kvartala ove godine, organizujemo četiri otvorena treninga među kojima je i “Komunikacija u krizi” mg Dragane Roter.

Naš trening/radionica osnažiće Vas za upravljanjem krizom, da je predupredite ili rešite u svoju korist. Pomoću konkretnih preporuka i vežbi naučićete da utvrdite uzrok i okidač krize i da nastavite da komunicirate u skladu sa činjenicama i uslovima na tržištu. Ovladaćete strategijama komunikacije u krizi, a poseban fokus stavljamo na brzinu prvog odgovora na krizu uz pisanje jasnih poruka i izbor najproduktivnijih kanala komunikacije. Na kraju treninga bićete spremni da na krizu gledate kao na priliku za kvalitetnije poslovanje iz koje možete da izađete i sa povećanjem prihoda.

pozajmljeno od: http://madisonfiredist.com/
pozajmljeno od: http://madisonfiredist.com/

Budite spremni pre nego što zazvoni alarm za krizu!

Jedno i po dnevni otvoreni trening trening “Komunikacija u krizi“ zakazan je za 01. i 02. april u Knez Mihailovoj 33/II u Beogradu. Maksimalan broj učesnika: 12.

Svoju prijavu možete da popunite ovde. Maverick Consulting obezbeđuje sve potrebne materijale za rad, osveženje i organizuje pauzu za ručak. Redovna cena: 260,00 EUR u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Posebne pogodnosti nudimo organizacijama koje prijave dvoje i više zaposlenih.