PROFESIONALNO DRUGAČIJI

Vaš partner MCReč Maverick /ˈmav(ə)rɪk/ u engleskom jeziku nosi više značenja. Neke od njih koje najbolje opisuju naš profesionalno drugačiji pristup su: neuobičajno, nekonvencionalno, originalno, buntovnički, slobodnog duha, “trendseteri”…

U oblasti organizacionog razvoja jedini smo na tržištu koji možemo da ponudimo naučno dokazan psihometrijski alat zvanično dostupan na srpskom jeziku: Neethling Brain Instrument (NBI™). NBI™ je instrument za procenu preferenci pri razmišljanju, koji na jedinstven način pruža uvid u različite potencijale koje svako od nas poseduje. Razvoj boljih odnosa, omogućavanje pojedincu da dinamičnije doprinosi timu i donošenje utemeljenih i relevantnih odluka, samo su neke od prednosti razumevanja sopstvenog profila razmišljanja.

IMG_0066Maverick Consulting je regionalni partner (SRB, BIH, MNE, MAK) jedinstvene, revolucionarne, naučno dokazane metode AUTONOM TALENT® koja omogućava da pouzdano identifikujemo uzročnike stresa, potencijale, talente i aktivnosti koje pozitivno utiču na naše telo i um kao i na ličnu i poslovnu produktivnost.

Međunarodno iskustvo naših trenera i saradnika kako ispred tako i iza kamere omogućili su nam da naši programi Javnog i Medijskog nastupa budu prepoznati kao programi visokog kvaliteta i značaja za naše klijente.

Nastup u medijima„Izvanredan trening ne samo za nastup u medijima već i u svakodnevnoj komuikaciji sa partnerima! Bilo je tako jednostavno i izuzetno poučno posmatrati sebe na fotografijama i snimljenom materijalu, bez osećaja sramote ili straha od negativne kritike.” – učesnik Media Appearances training pripremljen i sproveden za GIZ.

Svoje znanje iz oblasti komunikologije spremni smo da primenimo i u cilju promocije poslovanja. Bilo da je u pitanju korporativani događaj ili film, zajedno sa vama ćemo osmisliti najbolji način da se predstavite internim i spoljnim klijentima. Odabir reči koje vas i vaš način poslovanja najbolje opisuju razlikuje nas od klasičnog PR prisutpa. Pomoći ćemo vam da vas klijenti lakše i bolje prepoznaju. U mogućnosti smo da za samo 24h pokrenemo logo vaše firme u 3D, punoj HD rezoluciji i na taj način prikažemo vašu jedinstvenost u tri dimenzije.

200061-2Jednostanvo gledano, bez zaposlenih nema firme. Tako ni bez zdravih zaposlenih nema ni zdrave firme. Vođeni holističkim pristupom svakom izazovu
i svesni u kojoj meri stres i nedovoljna ili neadekvatna fizička aktivnost mogu da utiču na pad produktivnosti, razvili smo posebne programe u oblasti rekreacije. Naši eksperti su u mogućnosti da kroz Vedri biznis koncept ponude savete o ishrani kao i da vas povedu na put psiho-fizičkog oporavka.

Želite li pouzdanog partnera u procesu razvoja svog poslovanja?
Zakažite sastanak i proverite da li smo pravi izbor za vas!