NOVA PRILIKA ZA DRUŽENJE

Zbog velikog interesovanja, naredne sedmice organizujemo još jedan otvoreni trening “Osnažite svog ličnog asistenta” od 07. do 08.04.2016. Ostala su još samo tri slobodna mesta!

OSNAŽITE SVOG LIČNOG ASISTENTA
Vaš lični asistent, office menadžer ili poslovni sekretar imaju potencijal da postanu Vaša „desna ruka“ ali ih treba osnažiti u veštinama komunikacije, znanjima iz ažuriranja rasporeda dnevnih obaveza ili u postupanju sa važnim poverljivim informacijama. Uputite ih na naš trening. Obuka je namenjena svim osobama koje žele da postanu masteri ovih specifičnih zanimanja.

Osnažite PA 01
Osnažite PA 01

Trening „Osnažite svog ličnog asistenta“ nudi set veština i alata koji će vas osposobiti da se prilagodite različitim stilovima menadžmenta, da pružite punu podršku organizaciji poslovanja, da upravljate prioritetima i rešavate komplikovane poslovne situacije.

Obuku vodi Svetlana Nikolić, ekspert za ljudske resurse.

Novi jedno i po dnevni otvoreni trening „Osnažite svog ličnog asistenta“ zakazan je za 07. i 08. april u Knez Mihailovoj 33/II u Beogradu. Maksimalan broj učesnika: 12.

Utisci sa našeg prvog treninga:

„Detaljno i skladno, sa puno energije, razumevanja i detaljnih objašnjenja za naša dodatna pitanja.“

„Obuka pruža mnoga nova saznanja, ali i veštine i praktične načine kako nešto uraditi, što mi se posebno dopalo.“

„Obuka je vrlo motivišuća i pokriva raznovrsna polja i aspekte, kako u poslu, tako i u životu.“

Svoju prijavu možete da popunite ovde. Maverick Consulting obezbeđuje sve potrebne materijale za rad, osveženje i ručak. Redovna cena: 260,00 EUR u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Ostvarite pravo na popust prijavom do 03.04.2016.