Korporativno zdravlje

Jedan od problema današnjice jeste i užurbani stil života, koji se ogleda u nepravilnoj ishrani, odsustvu fizičke aktivnosti, kao i prisustvu stresa na poslu i u porodici, zbog konstantne potrage za boljim životnim standardom. Korekcija ishrane i organizovana, kontinuirana, usmerena fizička aktivnost predstavljaju bazu prevencije, izvor pozitivne životne energije i najprirodnije rešenje problema stresa.

Naši lekari, nutricionisti i stručnjaci za rekreaciju će vas uputiti kako da se zdravo hranite i rekreirate i na taj način povećate produktivnost i obezbedite balans u svom privatnom i poslovnom životu. Spremni smo da u Vašem radnom okruženju organizujemo savetovalište za zdravu ishranu, u okviru koga nudimo korekciju jelovnika organizovane ishrane ali i pojedinačne režime ishrane. Ako ste spremni da prednost date aktivnoj pauzi, rado ćemo vam organizovati različite oblike fizičke aktivnosti, u toku, pre ili posle radnog vremena.

Aktivna pauza doprinosi osveženju i okrepljenju zaposlenih i utiče na poboljšanje njihovog opšteg zdravstvenog stanja i raspoloženja, a zdravi i raspoloženi zaposleni doprinose boljoj produktivnosti kolektiva u kome rade. Naša specijalnost su i individualni i grupni programi rekreacije koji se mogu organizovati tokom cele nedelje kod vas ili u iznajmljenom prostoru, kao efikasan način za podizanje nivoa fizičkih sposobnosti i ukupnog zadovoljstva zaposlenih, a njen finansijski efekat kod poslodavca iskazuje se kroz smanjenje troškova za bolovanje i druga odsustva s posla. Upravo zbog svega navedenog kreirali smo Vedri biznis programe.